Hvorfor bioresonanstest?


Almindelige symptomer som hudproblemer, fordøjelsesproblemer, vejrtrækningproblemer, hovedpiner, uoplagthed eller lavt immunforsvar kunne bl.a. skyldes at din kost indeholder fødevarer emner som du ikke tolerere, eller at du er i kontakt med kemiske stoffer i din hverdag som belaster eller irriterer dit system.

Mange oplever at den traditionelle allergi priktest hos lægen ikke altid giver resultater, som stemmer overens det de oplever af reaktioner i deres hverdag. Desuden er antallet af fødevare/ kemiske stoffer man kan teste i en priktest begrænset.

For at mindske din krops overreaktioner på bestemte fødevarer kan testen kombineres med homøopatisk behandling.

OBS. Bioresonanstest kan være svært/ ikke muligt at udføre på børn under 5 år, da de skal sidde helt stille i længere tid mens testen udføres og ikke kan sidde på forældres skød.

Hvad er Bioresonanstest?



Er der noget du spiser, indånder eller er i kontakt med, som belaster dit helbred uden at du ved det?

Med bioresonans test kan man teste hundredvis af fødevarer og kemikalier.

Bioresonans-metoden tester med stor sensitivitet kroppens reaktion på diverse fødevarer og kemikalier ved at måle dit elektromagnetiske spændingsfelts reaktion på diverse testampuller. Dette sker vha. det dansk-producerede Biotron apparat.

Det er en let og smertefri test med øjeblikkelige resultater. Det anbefales at bruge homøopatisk behandling for at afbalancere kroppens reaktioner.

Fødevareintolerance ; testes med  Bioresonanstest og behandles med homøopati

Vi har ofte en tendens til at glemme, at mad kan være enten den mest kraftfulde medicin eller en langsom virkende gift. Jeg har været interesseret i mad intolerance siden jeg så beviser for, at fødevarer, som vi tolererer dårligt kan udløse eller forværre lidelser såsom hovedpine, migræne, irritabel tyktarm, psoriasis, akne, astma, autoimmune sygdomme som leddegigt og usund vægtøgning.

Hvad er fødevareintolerance?

Fødevareintolerance (også kendt som ikke-allergisk fødevareoverfølsomhed) er en negativ reaktion på en slags fødevare eller ingrediens, der opstår, hver gang fødevaren er spist, især hvis større mængder indtages. Mad intolerance er ikke en ægte fødevareallergi. Fødevareallergi kræver tilstedeværelsen af ​​immunoglobulin E (IgE) antistoffer mod fødevaren, men ved fødevareintolerance  ser man det ikke. Intolerance kan skyldes mangel af specifikke kemiske stoffer eller enzymer, der er nødvendige for at fordøje en fødevare eller en fødevare bestanddel.

Fødevareintolerance er langt mere udbredt end fødevareallergi. Symptomdebut er normalt langsommere og kan blive forsinket mange timer efter at have spist de problematiske fødevarer. Symptomerne kan også vare i flere timer eller flere dage.

Hvad er tegn og symptomer på fødevare intolerance?

Fødevareintolerance er mere kronisk, mindre akut og ofte vanskeligere at diagnosticere end en fødevareallergi. Symptomerne varierer meget. De kan omfatte:

• Generelle symptomer – træthed, ledsmerter, mørke rande under øjnene, nattesved

• Fordøjelses symptomer – sår i munden, oppustethed, mavesmerter, kvalme, opkastning, intermitterende diarré og / eller forstoppelse, irritabel tyktarm

• Hud symptomer – udslæt, eksem

• Luftvejsgener – tilstoppet næse, bihulebetændelse, hoste, astma

• Andre kroniske tilstande

Mad intolerance og vægtøgning

Mad intolerance kan også være knyttet til uønsket vægtøgning. Fødevarer med mælkeprodukter kan hos nogle forårsage usunde bakteriers overvækst og producere toksiner, der udløser betændelse og hævelse af tarmene og dermed forhindre normal fordøjelse og forårsager vægtforøgelse.

Diagnosticering a fødevare intolerance med Bioresonans.

Du kan ofte fjerne/ formindske kroniske symptomer og de lidelser, de forårsager, ved at identificere og fjerne problematiske fødevarer og ingredienser fra din kost. Men det er ikke altid let at identificere de problematiske fødevarer. Dette skyldes, at effekten af ​​fødevareintolerance er forsinket.  Men med bioresonans-testning får man et godt billede af de specifikke intolerancer. Du kan fjerne maden fra din kost, se om symptomerne forbedres, og derefter prøve at genindføre fødevarer. Hvis symptomerne vender tilbage, en intolerance er sandsynligvis grunden til dine symptomer.

Homøopatisk behandling for fødevare intolerance

Homøopati kan ofte forbedre mad intolerance. Symptomerne forsvinder helt med den rette behandling. Dette synes at være i modsætning til den sædvanlige medicinske tilgang for bare at fjerne de problematiske fødevarer eller ved hjælp af fordøjelsesenzymer.

Homøopatisk medicin fungerer ved at stimulere din krop til at komme af symptomer ved at justere kroppens overreaktioner, underreaktioner eller fejlreaktioner. Alle ordinerede lægemidler er specifikke for dig og dit sæt af symptomer, hvilket gør at homøopati en uvurderlig behandling, uanset tilstand. Homøopatisk behandling kan bidrage til at styrke immunforsvaret og kan bruges af børn, gravide, under amning og af mennesker med kroniske lidelser.